Laman Utama  |  Profil Korporat  |  Kem  |  Kemudahan  |  Pakej  |  Pelanggan  |  Galeri  |  Hubungi Kami  |

 

 

BIOinsaniah Camp menyediakan pelbagai kemudahan untuk para pengunjung :

Chalet

Dorm Najwa

Chalet Eksekutif & Non Eksekutif

Dorm Najwa

Dorm Amalina

Dorm Seri Tarmidah

Dorm Nadiah

Dorm Amalina

Dorm Seri Tarmidah

Dorm Nadiah

Rumah Sarawak

Dewan Seri Norizan

Dewan Seri Norizan

Bilik Gerakan

Dewan Terbuka

Surau Al-Hidayah

Dewan Makan

Padang / Dataran

Surau Al-Hidayah

Dewan Makan

Padang / Dataran

Pondok Wakaf

Tapak Perkhemahan

Pondok Wakaf

Tapak Perkhemahan

Pusat Rekreasi

 

AKTIVITI LAIN YANG DITAWARKAN

 

Pakej Perkahwinan, Hari Keluarga, Mesyuarat Agung

Selain kursus motivasi dan seminar, kami juga menyediakan tempat bagi majlis-majlis perkahwinan, hari keluarga (family day) serta mesyuarat dengan pakej serta tawaran harga menarik serta kemudahan seperti dewan terbuka dan tertutup yang sangat selesa dengan chalet-chalet eksekutif untuk disewa.

   
Persembahan Pentas Kebudayaan

Persembahan Pentas Kebudayaan adalah bagi memperkenalkan para pengunjung dengan tradisi dan budaya setempat yang terkenal seperti tarian asli, zapin, ghazal, demonstrasi silat, permainan kompang, gasing, congkak. Persembahan serta demonstrasi ini akan diselitkan bersama-sama pakej yang kami tawarkan bagi para pengunjung serta pelancong dalam dan luar negara.

   
Ibadah Korban & Aqiqah

Kami juga mnegalu-alukan pengunjung untuk menjalankan ibadah korban pada Hari Raya Aidiladha dan aqiqah pada bila-bila masa kerana kami juga menyediakan tempat bagi penyembelihan, surau bagi melakukan ibadah yang lain serta juga dewan bagi tempat berkumpul dan memberikan ceramah atau syarahan.

   
Melawat Dusun, Perkampungan Nelayan, Industri IKS, Sawah Padi

Pakej bagi aktiviti melawat dusun, perkampungan nelayan serta industri IKS serta sawah padi dilakukan bertujuan memperkenal serta mempromosi kehidupan ala kampung terutamanya kepada pelancong luar serta pelajar dari bandar yang belum pernah merasai bagaimana kehidupan serta aktiviti penduduk di kawasan luar bandar terutamanya di kampung-kampung. Pakej ini disediakan kepada sesiapa yang berminat

   

 

2010 - 2017 Tawar Group Of Companies. Hakcipta Terpelihara
Semua artikel, tulisan, grafik, gambar dan ilustrasi yang diterbitkan di dalam laman web ini merupakan hakcipta yang dimiliki oleh kami dan pihak-pihak yang dinyatakan. Tidak dibenarkan mengeluar ulang mana-mana bahagian data, artikel, ilustrasi, audio, video dan isi kandungan laman ini dalam apa juga bentuk dan dengan cara apa jua sama ada secara elektronik, duplikasi, mekanik, rakaman atau cara lain tanpa mendapat kebenaran secara rasmi daripada kami.